måndag 16 februari 2009

Vinnarna är...

.

Tack alla ni som har gissat på mina loppispryttlar!
.
Jag tror att alla hade alla rätt. Svaren jag sökte var stoppsvamp, stöd för blomsterarrangemang och en garnvinda. De som svarat att den gröna glasklumpen är ett pennställ får också rätt för det är vad jag tänker använda den till. En så grön tingest vill jag inte gömma i en vas.

Moster Mjölgumpa, som jag aldrig träffat förut, var först att lämna ett svar, därtill helt korrekt, och det belönas med ett armband. Kul med nya bekantskaper! Men jag tror att jag ska ta ett varv i tygförrådet och leta fram ett tyg från 60- eller 70-talet och väva ett nytt armband till Moster Mjölgumpa.

Dessutom har lotten avgjort att jag ska skicka ett armband till Jenny med den fina bloggen Lilla huset på prärien.

Armbandet är ett av flera experiment med min nya bandgrind. Idén fick jag på Väv 08 där hemslöjdskonsulenterna visade sådana i sin monter. Just det här armbandet är vävt med två tyger så att det blir vändbart.
.
Jag funderar på att göra några sådana till sommarens marknader.
Vad tror ni om det? Feedback mottages tacksamt!
.
Må så gott,
.
Viktoria
ps. Betonghänderna har konstnären Annika Danielsson-Almén gjort.

5 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Jag tycker att de är fina, och de går ju att variera så att de passar många olika smaker. En bra och lagom "stor" grej att sälja på marknad.

Britt-Marie sa...

självklart ska du göra fler de är ju superläckra. Kanske något runt benet för de som ska gifta sig, i blått????
Jag gillar iden i alla fall.

Kram

Lilla huset på prärien sa...

Jaaaaa - vad roligt att jag vann!! Tjohooooo! :)))

Annika sa...

Iden med armband var ju kanon..... de är jättefina... sätt fart med en gång så ska du se att de kommer att försvinna som smör i solsken...:) Kram Annika

Moster Mjölgumpa sa...

Jätteglad för att just jag vann. Trodde ärligt talat inte på min gissning om garnvindan. Tyckte att tapparna var lite för klena.

Britt-Maries tips om brudutstyrsel var ju perfekt.