tisdag 8 december 2009

Trasor i kubik

.

.
En litet smakprov från nya ateljén. På en vägg har jag fått hjälp att bygga en bokhylla med 38 fack. Här ska alla trasor färgsorteras. Det är flera kubik trasor så det tar sin lilla tid och ateljén ser mest ut som ett slagfält just nu med alla kassar och lådor. I framkant ett högt arbetsbord på hjul.
.
Jag fortsätter sortera så att jag kan ta lite fler bilder.
.
Ha en fortsatt bra vecka!
.
Viktoria

9 kommentarer:

Mikaela sa...

Vilken färgterapi!! Underbart :)

dalen 191 sa...

Men HIMMEL vad kul att bara gå omkring och njuta av alla färger och bara inspireras!!!!
JAg tänker på farmors vävstuga när jag var barn... vilken skatt det var för mig som alltid varit hantverksintresserad, tänk man kan tom. känna hur det luktade därinne och hur kallt det var på golvet!
Hur kul det var att få spola upp garn på små rullar.... i ALLA färger.

Medea sa...

Wow vad ljuvligt och såå inspirerande. Tyvärr ligger alla mina mattrasor i flyttlådor. Iofs färgsorterade men jag ser dem ju inte. Jag är glad att vi får njuta av dina bilder istället!

Ulrika sa...

Men åh, vad fint!
Jag har själv en dröm om att kunna färgsortera alla mina tyger. Helst i skåp med glasdörrar. Det får bli den dag jag bor större med ett syrum!

Birgitta sa...

Hej Viktoria! Vad härligt det ser ut. Det ska bli så roligt att se mer av din ateljé sen.
Här är det stiltje på vävfronten än. Jag har haft ont i ryggen i 2½ vecka nu och idag var jag till läkaren. Fick stark värkmedicin så jag ska slippa en del av värken och remiss till sjukgymnast, så de ska dra ut mej, så jag blir några cm längre (som om jag inte är tillräckligt lång ändå). Men tyvärr får jag nog ingen tid i år där. Inget roligt och jag som har så mycket på gång och inget orkar.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Anonym sa...

Hejsan, vilken färgprakt!
Ser fram emot fortsättningen av ditt skapande av din atelje och dina vävnader. Den svartgråvita mattan som ligger på arbetsbordet ser väldigt snygg ut, skulle man kunna få se en större bild av den.

Lycka till!

India sa...

Vad kul att få ordning på alla färger och så fräscht det ser ut.

Annika sa...

Mmmmums vilken härlig bild på dina trasor.... lycka att kunna ha dem så.... mina finns i ett kassavalv!!! ja vår lokal har varit kontor till en fabrik o man hade ett valv för papper o pengar..:) där finns nu mina trasor.... väl förvarade i lådor.... Ha nu en riktigt trevlig lussehelg.. Kram Annika

Meta sa...

Det syns som mångas dröm det du har gjort med ditt lager av den bedårande trassamlingen du har, även min dröm så klart. Det ser fantastiskt inspirerande ut. Häls. Meta