måndag 4 augusti 2008

Lyckad lördag

.
Foto: Åsa Johansson, Eskilstuna Kuriren

Foto: Åsa Johansson, Eskilstuna Kuriren


Förförra lördagen anordnade vi Kreativa Kafét för fjärde gången. Då i tropisk värme. Vi är väldigt nöjda med dagen och glada för att vi gästades av konstnärerna Catarina och P-O Larsson från Enköping och trädgårdsdesignern Cecilia Widenflycht.

När vi sent på eftermiddagen flämtande i skuggan summerade dagen dök Åsa Johansson från Eskilstuna Kuriren upp. Trevligt och om måndagen fanns ovanstående bilder i tidningen med följande rubrik och ingress.

Batik och smycken blev krativt kafé

STALLARHOLMEN Textilkonstnärinnan Anna-Karin Sjöblom driver tillsammans med andra hantverkare Kreativa Kafét i Gula Industrihuset i Stallarholmen. Här har såväl hantverkare som fikasugna minglat, druckit kaffe och handlat under några lördagar i sommar. - Vi vill bli lite som Street på Söder i Stockholm, så vi försöker ragga upp alla möjliga hantverkare som vill vara med, säger Anna-Karin Sjöblom.

osv följer artikeln

Bildtext till bild 1, Det mesta till salu. Cecilia Widenflycht trädgårdsdesigner, textilkonstnärinnan Anna-Karin Sjöblom, ägare av Ateljé , Nymålat och Viktoria Bäck Eriksson pustar ut i kaféträdgården. Här är det mesta till salu, stolar, bord.......

Bildtext till bild 2, Somriga mattor. Viktoria Bäck Eriksson säljer sina hemvävda trasmattor på Kreativa Kafét.

Det är alltid roligt att få lite uppmärksamhet för sitt arbete. Själv såg jag artikeln först i natt då jag kom tillbaka från semester.

Må så gott,

Viktoria

1 kommentar:

Annika sa...

Kul kul att få vara med i tidningen... Semestern ser ju ut att ha varit bra där nere i Danmark.... här har det börjats jobba igen o allt blir då om vanligt i ett nafs.... konstigt.... man behöver inte lång stund på jobbet förrän allt går i samma fotspår igen..... Kram Annika