fredag 10 april 2009

Glad Påsk!

.




Med sitt osäkra leende och skelande blick var det den här lilla prinskycklingen som vann mitt hjärta i årets skörd av påskpynt. Konstnären är 4,5 år och mycket produktiv.
.

Ha en riktig glad påskhelg!
.

Viktoria

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så söt! Och vad fina mattor, helt underbara! Glad Påsk!

Birgitta sa...

Vilken söt prinskyckling. Visst är det härligt när barnen får skapa.
En fortsatt Glad Påsk
Birgitta

Lilla huset på prärien sa...

He, he... ja det var en söt en må jag säga! Påskpynt i all ära men nog är det barnens pynt som är det allra vackraste :) eller i alla fall det som värmer mest!

Kram Jenny

Annika sa...

Önskar Dig en riktigt GLAD PÅSK.... Kram Annika

Hos Syster Olga sa...

Hej!
Gud vilka fina mattor du väver.
Jag var in på en inredningsbutik i Mariefred idag,jag å gubben var ute å åkte lite och hamnade där,och där fick jag ju syn på dina mattor,blev ju frälst i en matta...gud så fin den var.vävd så tunnt och fint.Men tyvärr så tillät inte plånboken att jag köpte den...hihi
Förstår verkligen hur mycket jobb det är med alla dessa mattor,du är så duktig,min mamma vävde mycket mattor förut och även jag har vävt någon matta under barndomen.Nästan att jag blir sugen på att börja väva igen men inte får jag till så där fina mönster som du. Så himla fina!Hoppas jag får tillfälle att handla av dig senare.Hur går jag tillväga då? Finns de flesta mattor på din hemsida som är till salu? Eller har du så man kan komma till dig och handla om man har vägarna förbi?

Ha en fortsatt trevlig påsk!

mvh Outi