torsdag 16 april 2009

Säljtripp
Under våren har jag haft kontakt med en tjej i Göteborg som har sagt att hon vill köpa in lite mattor till sin butik. Nu har jag packat ihop ett urval och i helgen ska jag åka ner och besöka henne. Hoppas att vi får till ett samarbete!

Nedan följer ett urval av mattorna som får följa med.


Känner ni igen "Julisarna" som fått ett ljusare och somrigare inslag.
Barnen följer med och vi tänkte gå på Universeum.
.
Jag hoppas att det blir några minuter över för jag vill så gärna gå på Konstslöjdsalongen 2009 på Röhsska Museet. Det har jag drömt om hela våren, ända sen jag såg en bild på Karin Holmbergs munkjacka med fantastisk påsöm. Och så skulle jag förstås kunna tänka mig att slinka in på Bohusslöjd.
.
Ha en riktigt bra helg!!!
.
Viktoria

6 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Hej Viktoria!

Ja, jag hade inte kunnat motstå dessa underbara mattor till min butik i alla fall! Jag hoppas ni får en trevlig helg i göteborg, och utställningen är säkert jätteinspirerande. Den skulle jag oxå vilja se!

Hälsa familjen och ha det så bra!

Kramar
Karin

charlotte sa...

For noen nydelig matter! Jeg synes virkelig butikken burde ta dem inn, og jeg håper du får en anstendig pris for dem. Jeg satt i går kveld og sendte mail til to butikker or å spørre om dem kunne tenke seg å ta inn noen av mine varer. Lykke til i Gøteborg!

Lilla huset på prärien sa...

Tjo... tur att man inte arbetar i den butiken... då hade alla mattorna fått följa med mig hem :)

Hoppas du får det trevligt där i storstaden. I sommar ska jag också dit någon dag tänkte jag, det blir Liseberg och Atmosphere!

Kram Jenny

desiree sa...

Lycka till, och hoppas ni får det trevligt i Göteborg.

Birgitta sa...

Hej Viktoria!
Jag instämmer med övriga kommentarer. Dina mattor är jättefina och du blir säkert av med dem. Och så hoppas jag att ni får en skön helg i Göteborg, som är en väldigt trevlig stad. Ska bli roligt att höra hur det gått för dej.
Kram Birgitta

Celias Spetsar sa...

Hej!
Oh, vilka underbara mattor du gör. De kommer att göra succé i Göteborg.

Hälsning Linda