fredag 28 augusti 2009

Irené & Maili

.

.
Idag och imorgon, lördag den 29 augusti kl 1o-15, inviger Irené och Maili sina butiker i Gula Industrihuset i Stallarholmen. Jag har varit där som hastigast idag med kameran och jag kan varmt rekommendera ett besök hos dessa kreativa tjejer.
.

.
Irené Wretström är en sakletare som kan fixa till loppisfynden om det behövs. I hennes charmiga ÅtervinnDen kan man hitta mycket gammalt och lite nytt. Jag blev med brickhållare. Grön förstås. Ni kan se den i hyllan på bilden nedan.
.
.

.
Maili Haskel är floristen som ser blommorna på ett annorlunda sätt. Dagen till ära är Maili Haskels Blomster & Ting, fylld med de mest fantastiska blomkreationer. Här finns också blomsterrelaterade ting att köpa. Som trädgårdssoffan jag tingade. Gissa färgen?
.

.
Imorgon ska jag dit igen. Jag tar med mig kameran igen.....
.
Ha en riktigt bra helg!
.
Viktoria

4 kommentarer:

Ylle by heart sa...

Vilken härlig butik!
Den sortens kreativa atmosfär är såå inspirerande... en njutning för ögat.

Annika sa...

Hmmm måntro den var grööön...:) vilken butik!!!! dit skulle man vilja.... gillar lite ruffa lokaler med vackra saker att köpa....:) Kram Annika

Birgitta sa...

Hej ilken mysig butik och vad mycket fint det finns där. Vad bra att du tar med kameran i morron också för då får vi chans att se ännu mer vackert därifrån.
Verkligen mycket färger i din nästa väv. Ska bli roligt att få se den också.
Jag önskar dej en trevlig helg.
Kramar Birgitta

Ulla sa...

Väntar med spänning på flera bilder!