tisdag 18 mars 2008

Mattfrossa del II


Som jag berättade i det förra inlägget var jag på Antikmässa i helgen och frossade i vackra gamla trasmattor. Tre utav dem var jag bara tvungen att ta med hem. Alla tre köpte jag av Antikt och Inredningar i Rembo. Den första , som är min absoluta favorit, är vävd i rosengång. Nedanstående är vanlig tuskaft, men har fått en extra dimension iom den randiga varpen.Om det där var mässans finaste trasmattor (förutom 10 metersripsen i det förra inlägget som jag inte fick köpa) så hade Gransholms Herrgård den finaste montern med massor av antikviteter från sydeuropa. Stora skåp och kyrkoänglar med ögon av glas från Italien. Det var så himla läckert att jag glömde ta bilder, men besök deras hemsida eller googla så hittar ni fina artiklar.

Dessutom kunde jag inte motstå den här....................................nej förresten jag sparar den. Måste ha något att göra på sjuktuga Loppberga i morgon också.
.
Sköt om er,
Viktoria

5 kommentarer:

ColonialEast sa...

Den översta är fantastiskt fin!

ColonialEast sa...

Hej! Tack för titten hos mig! Jag är jätteintresserad av tips på golv! Om du vet hur dina vänner gjort med sitt jobb så får du jättegärna berätta! Ha en trevlig kväll!

lottens vita och gröna sa...

halloj viktoria! så glad att du hittafe mig så jag fick komma in här och du jag är såååååå impad, väverska, ohh vilka mattor! köper ofta gamlatrasmattor på loppisar, går ju inte bara att lämna sötnosarna där...kram och glad påsk! lotten

Livet och träning sa...

Hej!!
Vilken jätte fin blogg du har.
Visst är det härligt med trasmattor
bra kap du gjort.
Må gott..

Almvägen sa...

Du har så fint hemma :-)
Jag tycker att alla mattorna är helt underbara. Man skulle önska att det fanns sådana att fynda här i Jönköpingstrakten. Måste hålla ögonen öppna!