söndag 7 december 2008

Kotavlor till salu - SLUT

.

För att göra en kort historia lång så har jag fått kotavlor på hjärnan. Jag såg en någonstans och fick för mig att jag skulle ha sådana på vävstolarna för att skriva upp vad jag varpat, men framförallt vad jag använt. Mina fyra första köpte jag i Sala i somras. Men jag ville ha fler bl a hit hemsom kom-ihåg-tavlor. Sen har jag tjatat på allt och alla med ladugård så att jag kommit över splitter nya, en riktigt gammal och en väldigt stor samlingstavla. Nyligen fick jag erbjudande om ett litet större parti av charmiga tavlor från 60-talet (se bilden ovan) som varit i bruk långt in på 90-talet. Fler än jag kan använda och därför hjälper jag ägaren att sälja dem vidare för 100 kr + frakt (om ni inte bor i närheten av Stallarholmen eller kan hämta i centrala Stockholm). Skicka mig ett mail om du är intresserad.

Några tavlor från vårat hem.


På köksväggen lite kom-ihåg. Ibland lämnar mina barn små meddelanden till mig.På spisen står den riktigt gamla. Tittar man nära kan man se att den är målad med en schablon.


Där är kotavlorna som blev kvar efter Den kreativa Julmarknaden. Sålde ungefär hälften förra helgen. Tvättkorgen eller om det är en säng köpte jag av en annan utställare. Jag gillade packningen från marknaden så den har blivit stående i vardagsrummet.

Så ser tavlorna som är till salu ut. De har två hakar som upphängnings anordning på baksidan. De har varit använda och har patina.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Viktoria

8 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Jag vill gärna köpa två stycken kotavlor!!! Jag ska leta efter din mail...

Emmas dagar sa...

Jag är intresserad av en om du har kvar!
:-)

Annika sa...

Hej Viktoria!!!! har kollat med grannen o vi vill ha varsin om det finns kvar nån.... mejlar dig under veckan.... tyckte de var jättehäftiga.. har ju sett såna på plats men aldrig tänkt på att de kan användas i hemmet..:) Kram Annika

Karin Lindström sa...

Hej Viktoria!

Vad synd att det inte blev något ikväll! Jag tänkte först att jag skulle göra en massa annat som jag borde, men blev fast här nu.

Så fina dina inlägg är. Mattan är ju så fin, men det har jag ju sagt förut.

Marknaden var det också fina biler från, tänk vad mycket fint som var med.

Ha det gott!

Kramar
Karin

annas alster sa...

Mums vilka fina mattor du gör!

med nål och tråd sa...

Kotavlor, vad fint, sån skulle jag kunna tänka mig! Hur mycket väger en ungefär?, med tanke på frakten.

timelesshome annika sa...

Jag älskar min kotavla.Jag skulle kunna ha hur många som hälst1
Kan du inte skriva vad texten betyder.Jag har glömt en del av vad du sa.
Kram Annika

Lena sa...

Hej är intresserad av att köpa en kotavla om de finns kvar mvh Lena