tisdag 21 april 2009

Linné Antik och Dekor

.

I helgen var familjen till Göteborg för lite jobb och lite semester. Jag skulle bland annat hälsa på Rebecca som visat intesse för mina mattor under våren.

.

Sent på fredagseftermiddagen anlände vi till ett soligt och idylliskt Haga och snart hittade vi Rebeccas fina, fina butik - Linné Antik och Dekor. Butiken har en sån där härlig blandning av ljusa möbler med patina, franskt linne, engelska tyger och lite unikt konsthantverk som jag bara älskar. Dessutom var golvet täckt av underbara gamla trasmattor!







Rebecca behöll mattorna jag tagit med. Så roligt!!!!
.
Adressen till Linné Antik och Dekor, som måste besökas, är Haga Nygata 10.
.
Ha en riktigt bra vecka!
.
Viktoria

12 kommentarer:

timelesshome annika sa...

Göteborg på våren och Haga oj vad mysigt!Vad kul att hon behöll mattorna fast jag hade inte förväntat mig något annat. De är så snygga! Har du fått väsk ritningen?
Titta in hos mig får du läsa och se något kul om mattor.
Kram Annika

med nål och tråd sa...

Grattis så roligt.

Våglyckan sa...

Åh så mkt fint och grattis till försäljningen.
Ha en bra dag.
kram från mig
/maria

Karin Lindström sa...

Hej Viktoria!

Såg att annika undrade om väskritningen, men jag missade den på stickjuntan. Vi ses väl snart igen så ska jag komma ihåg den!

Men vilken underbar butik hon har, där passar dina fina mattor utmärkt. Jag skulle också älskat att gå runt i den och botanisera. Just nu längtar jag efter lite *vackra* butiker! Det blir ju mest loppisar när jag är ute och söker efter mina broderier! Jag fick tag i ett gäng till i helgen, det är jätteskoj :)

Ha en fortsatt bra vecka!

Kramar
Karin

Lina sa...

Hej!
Vet du, jag tror att jag skulle behöva din hjälp... Titta gärna in till mig!
Du har visat mycket fint sen sist! Gillar dina armband:)
/Lina

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad roligt! Vilken fantastisk butik. Eller det ser i alla fall ut så av det man kan utläsa från dina bilder :)

Hon kommer att sälja allihop i ett nafs!

Kram Jenny

Birgitta sa...

Bra att du hade en givande resa till västkusten. Och blev av med lite mattor. Snart blir det klirr i kassan av dem. Alltid roligt att kunna förnya sitt lager av vävda saker. Jag börjar få abstinens nu, har inte varit i vävstugan sedan i lördags. Måste dit i morron och börja med den turkosa löparen. Hoppas jag. Vi renoverar kök också.
Kramisar Birgitta

Lina sa...

Tack så mycket för din kommentar och ditt erbjudande! Va gullig du är! Jag kanske hör av mig om vävningen när jag sätter igång;) Har en rulle med ganska hårt spunnen lintråd, tror du det skulle fungera som varp?
Trevlig helg!
/Lina

Fågel Blå sa...

Hej Victoria, vilket underbart ställe dina... mattor har kommit till, hoppas det går bra, vilken mysig butik, där kommer dina mattor att trivas.
Ha det så bra i vårsolens sken.
Hälsningar Kathrine.

Målargården sa...

Så otroligt vackra mattor, förstår att hon behöll dem. Säljs nog ruskigt fort. De passar så jättefint nu på våren då de hade så ljusa fina färger.
Butiken såg verkligen fin ut, skall lägga den adressen på minnet!/ Ha en mysig helg med mycket sol - Eva-Mari

Annika sa...

Så klart hon ville ha dina mattor kvar i butiken.... dom är ju så fina.... kikar in för o önska dig trevlig helg.... Kram ANnika

charlotte sa...

Så bra at du fikk solgt mattene dine, og hvilken nydelig butikk! Jeg tror mattene dine passer perfekt inn i sortimentet.