måndag 13 juli 2009

Marknadsinköp
Nu har det gått drygt två veckor sedan Kreativa Marknaden och jag måste återkomma till marknaden minst två gånger till. Idag ville jag visa mina inköp på marknaden.
.
Jag köpte en härlig stickad sjal av KDes Inspirationsblogg. Grön förstås. Det är nästan så man längtar till hösten så att man kan börja använda den ordentligt.
.
Det virkade halsbandet köpte jag av Ewa Larsson. Charmigt tycker jag.
.


.
Armbanden, eller egentligen halsbanden, hittade jag i Solåkrabyns stånd. Härliga färger till solbruna armar. Det blev tre olika färgsättningar.
.
.
Armbanden packeterades i de vackra, vackra askarna. Jag kunde inte låta bli att köpa till några extra för att ha och leverera mina armband i. Den ljusblå sidensjalen köpte min dotter av Susanna Hepp.
.
Ha en härlig sommarvecka!
.
Viktoria

5 kommentarer:

Ulla sa...

Härliga bilder!

Fågel Blå sa...

Hej
Victoria vilka fina saker du handlade....,jag hade inte tid att komma på marknaden, men till jul skall jag banne mej ta mej tid...
Kram Kathrine

India sa...

Mycket inspirerande på din blogg. Jag har testat allt möjligt i brickband men ullgarn är rätt bra och mattvarp är inte så dumt det heller. Ta något som är slitstarkt så att du kan slita lite med det fram och tillbaka i brickorna. Var på väg att köpa mig en bandvävstol häromdagen men tog mitt förnuft till fånga. Fast det var kanske dumt...hm. Ja ja det kommer fler tillfällen kanske. Det sämsta med brickor och bandgrindar är att man måste spänna det med ryggen, eller hur gör du?

Birgitta sa...

Vilka vackra saker du hittade på marknaden. Här är fullt upp nu och är bara inne på bloggen en snabbis.
Kram Birgitta

Karin Lindström sa...

Hej Viktoria!

Ville bara kika in lite hos dig. Hoppas ni har det bra! Du hittade verkligen fina saker. Jag var inte runt någonting, det enda jag köpte var mitt fina armband av dig!

Ha det så bra!

Kramar
Karin