söndag 28 juni 2009

Trött, men lycklig torggumma

.Igår gick Kreativa Marknaden av stapeln i Stallarholmen. Idag är jag helt slut, men lycklig och nöjd. Och lite bränd i nacken och på fötterna. Det var en viktig dag för mig där allt det som jag jobbat med under våren kokade ihop - mattor, det Gula Industrihuset och en marknad för kreativa möten. Som tur var blev det en härlig dag, som ni kommer att få höra mycket om framöver.
.
Idag blir det bara ett litet livstecken från mig med bilder från mitt och min svägerska Cia Erikssons marknadsstånd som det såg ut när vi var redo att ta emot kunderna..
Jag hade armband med mig i lådan morfar byggt för att förvara sina elevers pengar. Det var så roligt att plocka i armband och rekvisita.
.
.
Marknadsståndet är en liten försmak på hur det kommer att se ut i vår nya ateljé i det Gula Industrihuset när vi flyttar in senare i höst. Den galna fästmanssoffan köpte vi nyligen på auktion.Vi var långt ifrån ensamma så jag har många anledningar att återkomma. Jag är så imponerad av alla kreativa människor!
.
Lite mer om Kreativa Marknaden hittar ni på bloggen med samma namn och på Annikas härliga blogg Timeless Home. Jag är så glad att min bloggande vävvän, KDes Inspirationsblogg, ställde ut. Dessutom har Strängnäs Tidningen skrivit om marknaden.
.
Må så gott,
.
Viktoria
.

8 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Herregud så mycket fint!! Oj, oj vilken härlig marknad. Där skulle jag ju gärna ha velat varit!! De där väskorna är ursnygga! Är det din svägerska som gör dem då eller? Och den långa grå löparen som hänger på torkvindan... gud så läcker!

Ha en bra vecka!

Kram Jenny

Anonym sa...

Roligt med så många torggummor. Mest kvinnor, har jag förstått. Som vanligt, vi är mer envetna och modiga än männen. Hoppas ni fick sälja något också... det är ju alltid kul om det går skapligt bra. Men roligast är ju alla kontakter man får med så mycket trevliga människor. Har deltagit på mässor och marknader i mina dar så jag vet.

Solkram från Eva-Mari

Karin Lindström sa...

Hej kära Viktoria!

Tusen tack för allt jobb du lagt ner som gjort denna marknad så fin och välbesökt. Jag kände mig också väldigt trött dagen efter, nästan dom dagen efter fast utan en droppe då *ler*! Men nu är det ny vecka och nya tag. Jag blev så otroligt inspirerad och stolt över alla underbara och kreativa kvinnor som ställde ut på marknaden. Jag har lust att skapa mer!!!!

Tusen tack igen och många kramar till dig!

Karin

Ps, jag är så glad för armbandet som jag äntligen köpte av dig!

Birgitta sa...

Hej!
Ni ser ut att njuta av det varma sommarvädret. Det verkar väldigt mysigt. Ska titta lite mer på bilderna på de andra bloggsidorna också. Hoppas det gick bra för er.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Pernilla, Lyst - Slow Living Fashion sa...

Bilderna ser härliga ut, hoppas allt gick bra, även försäljningen. Fästmanssoffan är bara så häftig!
Det blir spännande med den nya ateljén.
Glad sommar!

Stubbetufsa sa...

Sånt fint marked dere har hatt! Jeg skulle gjerne ha vært der! Koselig blogg!

Klostergatan sa...

Verkiligen en marknad med hög klass! En jätte kul dags tur vart det och mycket människor att trängas med.. =)
Bra jobbat!
Fatima/Dekorerat

Anneli sa...

Hej Viktoria!
Vilka underbara stämningsbilder från marknaden! Jag hade så gärna kommit för att inspireras, men kunde inte den här gången...jag måste ta en tur dit ut och se vad ni har åstadkommit med huset...det är så kul att höra alla positiva kommentarer och reaktioner från människor som har varit dig:)!!
Ha en skön sommar!!

Kram