lördag 18 september 2010

Fynd hos Gunnel

.

.
Igår fyndade jag ett lapptäcke på Gunnels Gamla Grejor. Alla tygbitar är garanterat framställda på kemisk väg, men det gör inget för jag tycker det är så charmigt.
.

.

.

Gunnel har sin butik, Gunnels Gamla Grejor, i Gula Industrihuset i Stallarholmen. I butiken finns ett hörn för varje smak. Superroligt att botanisera från retro till antikt.
Gunnel är på plats onsdag-fredag kl 12-18 och lördagar kl 11-15.
.

Ha en bra helg!
.
Viktoria
.

.

.

5 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Ser onekligen intressant ut i den butiken! Det verkar sjuda av liv i Gula Industrihuset! Får bli ett besök nästa gång vi besöker Sörmland, där vi bodde tills för ett par år sedan...

Ulla sa...

Jag var ute för att införskaffa en garnvinda till dottern. I garnaffären var de slut och då sa en dam att hon sett såna i återbruksaffären. Jag undersökte och fann precis vad jag ville ha. Lite renovering med hjläp av mattvarp och rengöring så var den klar att tas i bruk. Jag var nöjd och dottern glad, vindan vasr nog också glad att få jobba efter sin rehab igen.

Anonym sa...

saknar henne på vår gata
/Y

Birgitta sa...

Ser att det är fult med liv och rörelse i Stallarholmen. Måste vara roligt att ha sådana grannar. Vilka tyger!
Kram Birgitta

Ingela sa...

Mycken ögonfröjd och en del man känner igen... brygger kaffe med hjälp av en lika Melitta fast röd i husvagnen och en del annat ;-)sånt som får en nostalgisk