fredag 26 augusti 2011

Ringar och kryss

.

.
.
Med inspiration från 70-talet och klassiska tyget Skillingaryd vävde jag den här lilla glädjespridaren. Jag är inte klar med det här temat.......Väckte många idéer.
.
I morgon, lördag 27 augusti kl 11-15, är det Bakluckeloppis vid Gula Industrihuset i Stallarholmen. Jag håller förstås ateljén öppen och "Skillingarydmattan" tar jag med mig.
.
Trevlig helg!
.
Viktoria
.

.
.

.
ps. Ringar blir till kryss på baksidan.

7 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Underbart mönster och vilka färger det är på mattan. Skulle passa finfint till min retrohusvagn! Är på jakt nu efter orange-grön-brunmurrigt gardintyg för att matcha inredningen i vagnen!
Mariefred och Stallarholmen är så mysiga ställen, vistades en hel del där förut när vi bodde i Sörmland.
Ha det gott,
Eija

Efwa - Medea sa...

Vilken glädjematta! Blir så sugen på att sätta igång att väva. Det har inte blivit något av det än trots att jag bott mer än två år i Provence nu. Men snart så...
Ha en underbar helg!

Birgitta sa...

Fint med färg på mattan. Inte länge sedan jag var i Skillingaryd.
Hoppas du får en trevlig helg och att det kommer många besökare.
Kram Birgitta

Meta Skoglund sa...

Hallå
Åh mattan blev verkligen alldeles underbar tycker jag. Och du har varit modig med de vackra färgerna. Juste med det fina inspirationstyget. Jag såg de fina rutorna i mönstret dock utan att kunna säga att det var motsattstrampat. Tack nu vet jag att det heter så (iof lite självklart när jag tänker efter.
Hoppas du loppisat något fint.
/M

Charlotte sa...

Skoj att du gillade mina kvistar! Tycker hemskt mycket om din färgstarka matta! älskar färg!

kråkspark sa...

Jag har slagit följe med dig och din blog. Men risken är stor att jag blir helt sjuk av lust till att ta fram vävtolen och väva lika fina trasmattor som du gör!!Lika fina lär de ju inte bli men man kan bli glad av mindre!

AnKa sa...

Vilken härlig blogg! Hur har jag kunnat missa den?
Och en helt fantastisk matta den skulle pryda vilket barnrum som helst :D säger jag som egentligen inte gillar mattor :D