tisdag 3 juni 2008

En riktigt bra dag

.
Idag är jag glad. Massor av roliga saker har hänt och jag firar med att lägga ut en bild på ett av mina egna favoritalster. Trasrips och faktiskt med samma varp som mattorna i det förra inlägget. Visst är det häftigt att inslag och trampordning kan ge så stora skillnader?!

Vad är det då som kan göra en matväverska så uppåt?

1. I
Gård & Torp Nr 4 som kom ut idag har tidningen noterat mina mattor och min hemsida. Väldigt roligt att få lite uppmärksamhet och det i en tidning som jag själv uppskattar mycket.
2. När jag skulle byta CD-bok på biblioteket idag fick jag frågan om
Cia och jag skulle kunna tänka oss att ordna en liten utställning på där i oktober. Självklart!
3.
Skylten jag satte upp i förra veckan gav en första besökare på vävstugan. Det kanske inte låter så märkvärdigt men ni bör veta att vävstugan ligger 6 km ut på en ö och det inte är någon genomfartsled precis.
.
.

Samma matta med några syskon.

.
Och så är jag förstås glad över att det vackra vädret håller i sig så att barnen och jag kan stanna för att ta ett dopp i Mälaren och en glass på vägen hem från jobbet.

Soliga hälsningar,

Viktoria


3 kommentarer:

Efwa drömmer om Provence sa...

Vilken jättefin matta! Funderar över dina etiketter. Har du en tvättsäker stämpel eller hur gör du??
Är så sugen på att komma igång med mina trasmattor. Vävstolen står nerplockad hos mina föräldrar med säkert 15 meter svart mattvarp på. Vill väva innan vi kommer till frankrike men förstår inte hur jag ska lösa det. Borde kanske ställa i ordning vävstolen och sedan se till att besöka föräldrarna lite oftare =)

Annika sa...

Åhh vacker!! KUl med besök va.. Ska bli kul sen att få se bilder från utställningen. Ska själv försöka få ihop en till vårt bibliotek så småningom, då ska även saker från vävkursen vi har med.. Ripsmattor blir såååå fint!!!
Kramiz Annika

kd sa...

Mattan är jättefin. Kul att det händer bra saker!