måndag 17 november 2008

Tre rosiga bröder

.
För några veckor sedan presenterade jag "Tre rosiga systrar" för er och lovade att återkomma med bröderna när de var klara. Här är de. De till höger är tvillingar och beställda till ett sovrum.
.
Den vänstra mattan tillkom av bara farten. När jag arbetat fram en rapport som jag tycker funkar och när det finns material kvar så är det tidsekonomiskt att göra en till lagret också. Den senare blev väldigt lång och fick ett inslag av grönt.

En bit av den ena tvillingen.
Storebror med grönt inslag.

Alla tre mattorna ska få fållad kant som på bilden ovan. Lite pyssligt, men det är kul med lite omväxling.
.
Hoppas att ni får en bra vecka!

Viktoria
.

ps. Askarna har köpt på Jerners Rum i Mariefred och de kommer från House Doctor.

4 kommentarer:

Annika sa...

Ojojoj vilka brorsor..... hos mig plockades det ur vackra mattor i söndags... mina "elever" är sååå duktiga..... tyvärr ingen kamera.... blir sugen på rosengång när jag ser dina vackra.... ska ta o väva lite i skinn framöver.... har fått jackor som ska slaktas o bli kuddöverdrag.... jag o en tjej till ska testa... har ingen aning om hur det ska bli men man måste ju prova.....funderar på Panama o flera tunna trasor i varje inslag... vad tror du????? har gjort klart en pläd i lappteknik som ska fotas o läggas fram snart.... sen sys det lite hjärtan o görs lite garntomtar till marknaden.... o stickas förstås...:) Kram Annika

Miwa sa...

vad fina mattor...! Jag kännar inte man som kan väva så bra Rosengång trasmatta utan dig. tack för inspiration.
miwa
http://d.hatena.ne.jp/Fika/

VIKTORIA sa...

Tack Miwa för vänliga ord!
Viktoria på Loppberga

med nål och tråd sa...

Så vackra och härliga att se på, och säkert att gå på också.