söndag 23 november 2008

Välkomna in!

.

Imorgon är dags att åka till vävstugan igen och jag kom på att jag aldrig visat hur det ser ut. Välkomna in! Såhär ser det ut där jag håller till. Till höger ser man tre av totalt sju vävstolar. På den närmaste väver jag julmattor - knappt en vecka till julmarknaden den 29 november! Bråttom!!

Andra saker som jag inte skulle kunna klara mig utan är den vita tevagnen som jag alltid har bredvid mig och som jag flyttar från vävstol till vävstol. Där förvarar jag måttband, papper och penna, sax, mattstickor, vävnotor och allt annat som man behöver med jämna mellanrum.

Ovärderligt är också det stora pingisbordet som svärfar höjt så att det är perfekt att skära till trasor och knyta fransar vid. Under bordet förvaras trasor i massor av korgar.

Det är privilegierat att ha ett jobb där man inte har tillstymmelse till söndagsångest.

Hoppas att ni får en bra arbetsvecka!

Viktoria

4 kommentarer:

MiA sa...

Härlig verkstad du har!

Annika sa...

Vilken trevlig arbetsplats du har.... blir riktig avis... önskar mig en liiiten bod för mig o min stol men får nog vänta tills nåt barn flyttar så kan jag ju ta det rummet....) nu ska jag iväg att jobba.. sista natten o sen ledig i 7 dar som kommer att bli fyllda med pyssel o pyntning inför advent... härligt...Kram Annika

kd sa...

Va härligt med ett helt bordtennisbord att bre ut sig på. Jag blir sugen på att göra ett studiebesök!

Medea sa...

Ååh vad härligt och inspirerande det ser ut!!!