.
Idag steg temperaturen ytterligare i Gula Industrihuset i Stallarholmen.
Det var invigning av det vedeldade stenungsbageriet Printz Bageri.
. .
Kl 9.00 stod en första liten spekulant och suktade efter surdetsbaguette.
.
,
.
Snart ringlade baguettekön ända ut på gatan.
6 kommentarer:
Ser riktigt schysst ut!
Där hade jag velat stå i kö!
Ååh så fint. Ser lyxigt ut jämfört med våra provencalska bagerier men bröden är säkert minst lika goda hos er!
Vilken lycka att ha ett bageri så nära jobbet.
Åååh! Bröd på gammal sur deg! DET gillar dottera mi =) Ja, det gör jag med! Farligt att ha ett bageri till granne, det har jag också snart, på gott och ont ;)
Jag blev väldigt nyfiken på de där fattigmanstrasmattorna. Hur har det gått med ditt prov?
Hur fäster man trasorna?
*nyfiken*
Ha en fin söndag!
Ssurdegsbröd låter väldigt gott. Förstår att du kommer att bära med dej sådana hem i fortsättningen.
Kram Birgitta
En orsak att ta sig iväg på en tur till landet. Tack för tipset! Kram Anna
Skicka en kommentar