måndag 26 maj 2008

Helgpyssel i sjukstugan


Ibland måste tom en mattväverska erkänna att mattor är överflödiga!

Vilken helg! Ett sånt underbart väder. Det gjorde ingenting att vi fick hålla mig inne eller nära nära huset hela tiden eftersom lilleman var dålig och låg i soffan.





Nära nära huset kan man ju pyssla med krukorna.




Och nära nära huset kan man ju putsa sina nyförvärv. Det krävdes tanborste och målartvätt, men det var det värt. För jag är väldigt svag för svarvade ben.



De här stolarna köpte jag av Karin Lindström som slagit upp sin affär i Mariefred igen. I den nya tappningen har hon ett samarbete med Ylva som handlar med gamla möbler. Mycket spännande tycker jag!



Lite roligt var att jag inte tagit mig tid att besöka Karins affär på länge utan såg stolarna första gången på Annikas nya blogg Timelesshome.



Äntligen har jag fått ihop stolar runt matssalsbordet så det ser möblerat ut. En väldig blandning har det blivit och egentligen hade jag tänkt mig vita men som sagt har jag svårt att motstå svarvade ben.

Jag önskar er alla en bra start på veckan!

Viktoria

5 kommentarer:

Annika sa...

Wow vilka härliga stolar!!! ursnygga, gillar också lite kurvor. Att hålla sig inärheten av huset kan vara nog så bra ser jag. Fina krukor att pynta med. Tar det lite lungt idag men ska nog ta ett varv med symaskinen i eftermiddag. Har lite "hängande" över mig tyvärr... Kramiz Annika

Annika sa...

"Våran" sjö heter Ränken O sitter ihop med en annan sjö som heter Hugn. Jag bor i norra änden en vik av Ränken som är en mycket djup o kall sjö. Sällan över 18-20 grader på sommarn. Friskt!! Annika
Ps. Sjön Du menar heter Glafsfjorden En vacker sjö med förbindelse ända till havet via Vänern.Ds

Minikex-living sa...

Underbara stolar du visar!! Gillar också svarvade saker!!
kramar på dig
Malin

annika sa...

Hej Viktoria
Här kommer ennu en Annika kommentar.
Vad kul att stolarna hamnade hemma hos dig, de är jätte fina. Man kan nästan säga att det var karins första näthandel. Tänk vad en bloggandevärld kan åstadkomma. Jag och Karin träffade massor med nyansikten vid bloggträff i helgen. Rara tjejer...
Ha det gott
Annika

Karin sa...

Hej Viktoria!
Dom är verkligen snygga, stolarna. Hoppas det blir fint vid ert underbara matbord. Tack för länkningen, du är så snäll.

Hoppas ni får vara friska nu så du hinner få fram mer vackra mattor!
kramar
Karin