lördag 17 maj 2008

Utmärkelse...


Jag har fått en utmärkelse idag, min första, av rara Annika som delar mitt intresse för vävning och bloggande. Annikas fina blogg heter "Med utsikt över sjön". Tusen tack Annika!
Rabarberbuketten ovan är till dig!Se så långt pionerna i våran trädgård redan kommit? Det känns som det går väl fort i år. Runt pionerna och tulpanerna har jag satt rabarberblad för buketten hade jag som rekvisita på Rabarberfestivalen i Mariefred idag. En regnig men väldigt trevlig tillställning. Jag återkommer med bilder från festivalen en annan dag och då med bilder bla från en riktig florist.Ha en fortsatt skön helg önskar torggumman Viktoria!

ps. Utmärkelsen ska givetvis skickas vidare men jag behöver sova på saken. Faktum är att jag tycker att det finns så många kreativa duktiga bloggare att jag skulle vilja ge den till er alla.

6 kommentarer:

Annika sa...

Roligt att Du blev glad. Du förtjänar den verkligen. Hoppas allt gick bra på festivalen. Nlev Du av med mycket mattor. Ser att väven är laddad igen. Härliga färger och rosengång som är så fint. Riktigt gammeldags. Tjuvbloggar lite i nattens mörker på jobbet men man kan ju inte låta bli att kolla lite.

Kramiz Annika

desiree sa...

Vilken fin bild på torggumman.

Den nya väven ser också fin ut.

Evelinas hus sa...

Vilket fint torgstånd du hade. Vacker bukett med pionerna, fiffigt med rabarberna.
Må så gott.
Kram Caroline

Karin Lindström sa...

Hej Viktoria!

Grattis till utmärkelsen, tänkte precis skicka den till dig för den är du väl värd.
Så härliga inlägg du gjort, bilderna är underbara. Kul att det var lyckat i Mariefred trots vädret.
vi ses
kram/Karin
ps dom nya bandkantade mattorna blev verkligen fina!

Mina projekt sa...

Oj oj oj vad duktig du är på att väva!! För många år sedan vävde faktiskt jag också, några trasmattor. Men det var som sagt för länge sedan. Ser fram emot att se fler av dina vävda alster - det är ju så otroligt vackert och dekorativt!

Ha det bra!

/Karina

timelesshome annika sa...

Hej Viktoria ! Tack för välkomnandet,det här skall bli spännande. Vad fint du hade gjort på marknaden. Jag såg även dina visitkort ... jätte snygga.Grattis till utmärkelsen.
Annika