måndag 15 september 2008

Nu blommar det....

.Igår kom jag hem från Leksand och Väv 08 och det snurrar fortfarande i huvudet av alla intryck. När jag inventerar kameran för att se vad jag fotograferat upptäcker jag att det endast finns ca 20 bilder och flertalet av dem är på blommiga motiv. Några av blommorna är inte ens vävda.
.
Det blev en massa blommor för att jag just nu jobbar med ett blommigt projekt hemmavid och brottas med hur jag ska lösa alla idéer.
.
Det vackraste på mässan var nog trasmattan i rölakan med kurbitsmotiv (så vill jag göra i mitt blommiga projekt). Tyvärr kommer jag inte ihåg namnet på väverskan. Övriga motiv är fotograferade i utställningen "Hela Världen Väver".
.
Det bästa på mässan var att jag äntligen beställt en skärmaskin "Inga Klipp". Tyvärr måste jag vänta några veckor.
.
Till dess får jag läsa i mina nya böcker. Det blev sju stycken!
.
Ha det så bra,
.
Viktoria

3 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Hej Viktoria!

Men nu blommar det hos mig också, så mycket fint! Ska bli spännande att höra hur det var. Kan tänka mig att du är trött nu.

Ha en riktigt lyckad vecka vid vävstolen!
Kramar
Karin

Annika sa...

Jisses vad böcker du hittade då... mönster då eller??? o klippmaskinen vill jag gärna se.... har en maskin som skär remsor men vet inte om det är en sån..... men bra är den iallafall...:) bilderna på blommor är ju sååå fina... gillar kurbitsmotiv.... Kram Annika

timelesshome annika sa...

Godmorgon Viktoria
Jag håller med trasmattan med kurbits helt fantastisk